Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kósa-Lipp Edina

A kétgyermekes anyukát nagy szenvedély fűzi a kerékpározáshoz.

Több versenyen is részt vett az elmúlt időszakban, melyeken tiszteletre méltó eredményeket tudhatott maga mögött, a Bring Ajka csapatát erősítve.

kosa-lipp-edina.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-ben a  10h XCU maratonon az időjárás viszontagságaival és a pálya minőségének folyamatos változásával remekül megbirkózó női csapat, a BRINGÁS BRINGÁK: Orsolya Varga, Edina Kósa-Lipp ,Timi Hubai összetételbe, férfi csapatokat meghazudtolva "88 kört,172,656 km megtéve nyerte a versenyt, s így a dobogó legmagasabb fokáról fogadhatták az elismerő szavakat.

 

Ezt követő héten, a Várgesztesi Villapark adott otthont ismét a Vértes Maratonnak, ami nem kis megmérettetést hozott országos szinten.

Rövidtávon (23km/500m szint)  Master 1es női kategóriában Kósa-Lipp Edina megszerezte az ezüst érmet!!

 

I love Balaton 2015

„Gyönyörű forró vasárnapi napon 3 távban versenyezhettünk. Én a rövidtávban 25 km-es távon álltam rajthoz. Nagyon szuper volt a pálya de a nagy meleg nehezebbé tette a versenyt. Gyönyörű helyeken ment a pálya. Nagy küzdelemmel, de sikerült a 2.helyen befutnom. Abszolútban is 2. lettem a nők között.”-mesélte Kósa-Lipp Edina, aki nem először állt rajthoz; céltudatosan, tettre készen, és teli vággyal, hogy teljesíthessen, mind maga felé, mind a közösség, a csapata felé.

 

Ezúton is gratulálunk , és további sikeres versenyzést kívánunk Neki!!!